I SKÄRNINGSPUNKTEN MELLAN PRIVAT OCH OFFENTLIG SEKTOR

Att arbeta med kommunikation och idé utifrån en faktabaserad grund, lyssna på våra uppdragsgivare och alltid söka den effektivaste vägen framåt, det är ryggraden i vår organisation. Oavsett vilket kommunikativt problem just ni står inför vågar vi sticka ut hakan och utlova att vi har minst ett förslag på lösning. Att kommunicera och nå ut till sin målgrupp kan ibland kännas svårt. BERG är en av Stockholms äldsta byråer och har lång erfarenhet av att lösa diverse olika kommunikationsproblem för våra kunder. Oavsett om ni är en ideell verksamhet, ett privatägt bolag eller ett offentligt organ har vi erfarenhet av er vardag.

 

 

VAD VI GÖR

Strategi och helhetslösningar
Kampanjarbete, övergripande varumärkesarbete, kommunikations- och varumärkesplattformar. Har ni en del på plats, eller behöver ni hjälp från ax till limpa? Vi skräddarsyr efter era förutsättningar och löser det tillsammans.

Mätbarhet
Ju mer faktabaserade beslut man kan ta, ju större chans är det att träffa rätt. Så är det med mycket – så är det även med kommunikation. Marknadsföring är en investering – inte en kostnad. Med rätt ROI:er ger det effekt.

Formgivning, design och kreation
Med färg och form som medel skapar vi kommunikation och säljdrivande material som väcker känslor och gör jobbet. Nå ut och nå fram genom att sticka ut.

Animation och videoproduktion
Säg det med en film. Föredrar ni en tidlös design med infografiska och animerade element, eller en intervjuserie för att paketera ert budskap till målgruppen? Vi hjälper er från manusarbete till slutprodukt.