TILLBAKA

Digital kommunikation

Idag är det större fokus på digital kommunikation än någonsin tidigare.Vi har kommit en bit sen 1996 då vår dåvarande kommunikationsminister ska ha sagt att ”Internet är bara en fluga”. Idag är det snarare så att om du inte syns på till exempel Google eller Facebook så finns du inte.

Ju större internet har blivit desto viktigare har det också blivit för företag att inkludera digital kommunikation som en del i sin övergripande kommunikationsplan/marknadsplan. Internet har mer eller mindre ersatt samtliga gamla sätt att söka produkter, leverantörer och dylikt. Därmed är det numera affärskritiskt att verkligen kommunicera med sina kunder på nätet. Ännu viktigare blir det också att kommunicera rätt. Att sticka ut i myllret av budskap som kunder möts av dagligen.

BERG har stor erfarenhet av digital kommunikation och kan hjälpa er med just detta. Oavsett om det gäller någonting mindre som ett mailutskick eller om ni behöver hjälpa att skriva om hela er digitala strategi, kan vi hjälpa er att hjälpa kunderna att hitta rätt.